BUKU TAMU

6 komentar:

  1. Aswrwb. Alhamdulillah tepang sareng SDN Sukamerang 2, kapungkur abdi sakola di sdn ieu... lulus taun 1980...waktos kepala sakolana Bapak ON Sumarna....reueus ninggal foto2 SDN Sukamerang 2. Kp.Sukamerang , Bandrek, Cisalak mah seueur saderek...wilujeng tepang...kasadayana...!!!

    BalasHapus
  2. Salam silaturahmi Pa Ujanghape,haturnuhun ats ngabujengan, Ayeunamah KSna P. asep. Mudah2an ayana blog sederhana ieu,tiasa janten panyambung tali silaturahmi khusus kanggo alumnus+anu seneng kanu artikel2 anu dimuat. diantos saran2na kanggo kamajengan SDN 2 sukamerang.

    BalasHapus